Ontstaan vanuit liefde en passie voor houten bijgebouwen

Eigenaar Hans Boll kwam er achter dat er bijna nergens meer unieke houten bijgebouwen van hoge kwaliteit te verkrijgen waren. Er was veel vraag naar onderscheidende bijgebouwen en goede service. Hans zag hier zijn kans en begon zo met succes zijn bedrijf Fine Oak. Inmiddels heeft hij met zijn team al honderden prachtige exclusieve houten bijgebouwen getekend en gebouwd.

 • Betrokkenheid
  Vanaf de eerste offerte tot de laatste afronding
 • 100% unieke bouwwerken
  Uw houten bijgebouw is de enige
 • Realistische offertes
  Wij houden rekening met uw budget
 • Zo min mogelijk vreemden op uw terrein
  Elk project heeft één vast team
 • Minimale overlast van materialen
  Het grootste gedeelte vindt plaats in onze werkplaats

Eersteklas eikenhout en uitstekende service

Bij Fine Oak bent u gegarandeerd van unieke eersteklas eikenhouten bijgebouwen. Puur vakwerk dat wordt uitgevoerd door ambachtelijke timmermannen die trots zijn op hun vak. Onze eikenhouten bijgebouwen zijn de perfecte combinatie van kwaliteit, creativiteit en uitstekende uitvoering. Maar ook in onze service ziet u onze passie en ambitie voor de houten bijgebouwen terug. Wij willen namelijk dat u al kunt genieten van uw houten bijgebouw vóór het er daadwerkelijk staat.

Elk ontwerp 100% uniek

Het maatwerk van onze eikenhouten bijgebouwen zorgt ervoor dat u iets unieks krijgt. Elk bijgebouw ontwerpen wij vanaf nul en voorzien deze van uw wensen. Hierdoor is er niemand die hetzelfde bijgebouw heeft zoals u. Door gebruik te maken van de hoogste kwaliteit eikenhout kunnen wij het houten bijgebouw bouwen in de stijl die perfect bij u past.

Dit kan bijvoorbeeld een eikenhouten bijgebouw met landelijke uitstraling zijn of een eikenhouten bijgebouw met moderne uitstraling. Misschien het mooiste van dit materiaal is dat het door de jaren heen alleen nog maar mooier wordt. Een echte eyecatcher. Elke dag opnieuw geniet u weer van uw houten bijgebouw aan huis.

“Fine Oak is ontstaan vanuit liefde en passie voor het timmervak.”

Fine Oak, voor al uw wensen

Wat wij nog meer kunnen betekenen

Ook als u andere wensen heeft kunt u bij ons terecht. Door het maatwerk zijn de mogelijkheden oneindig en wij denken graag met u mee hoe wij uw tuin of woning kunnen upgraden.