Wat is een poolhouse? 

Heb je er genoeg van dat jij, je kinderen of je gasten na het zwemmen met hun natte zwemkleding een heel spoor naar je badkamer trekken? Of wil je na het zwemmen gezellig wat drinken maar moet je een flink eind lopen naar je koelkast in je keuken? Dan biedt een poolhouse uitkomst.  

Een poolhouse is een bijgebouw dat vlakbij het zwembad gebouwd wordt. Hierin kan zich bijvoorbeeld te technische ruimte bevinden. Denk hierbij aan filterinstallaties en techniek voor de waterbehandeling. Maar bovenal biedt het ruimte om te douchen, jezelf om te kleden en heerlijk te chillen. Soms wordt het zelf gecombineerd met een gastenverblijf. Dan wordt er een slaapkamer in het gebouw geïntegreerd. Een keuken en badkamertje zitten er toch al in. 

Tevens biedt een poolhouse ruimte om bijvoorbeeld zwemattributen als opblaasbare ligbedden, zwembandjes en ballen op te brengen. Zodoende zijn deze geen doorn in het oog als er niet gezwommen wordt. Kortom: een poolhouse kun je zien als een groot formaat tuinhuis dat is gemaakt om comfort te bieden rondom het zwemmen op je eigen terrein. Het brengt het vakantiegevoel naar je achtertuin. 

Wil je meer weten over poolhouse?